BIO PLANET Masło Klarowane Ghee 250 g (5907738158087)

Kod:  389549736

BIO PLANET Masło Klarowane Ghee 250 g (5907738158087)

Kod:  389549736

Wycofany z produkcji

Nowe modele Bio Planet →

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

BIO PLANET Masło Klarowane Ghee 250 g

SKŁADNIKI
bezwodny tłuszcz mleczny (z masła*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Masło klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 3751 kJ / 896 kcal
Tłuszcz: 99,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65 g
Weglowodany: 0.1 g
w tym cukry: 0.1 g
Białko: 0.1 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. od + 2 °C do + 6 °C.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): BIO PLANET - seria MIX
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska

Specyfikacja

Waga
Kraj rejestracji marki
  • Polska
Kraj producenta
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.