Wycofany z produkcji
Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Gainer Amix Carbojet Gain 2250 g Banan (8594159531512)
Wycofany z produkcji
Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Gainer Amix Carbojet Gain 2250 g Banan
Smak: Bananowy
Waga: 2250 g
Amix CarboJet Gain, to specjalnie zaprojektowany białkowo-węglowodanowy gainer z bardzo wysoką zawartością białka oraz węglowodanów. AMIX CarboJet Gain zawiera mix proteinowy składający się z izolatu białka serwatki CFM, koncentrat białka serwatkowego WPC oraz beztłuszczową serwatkę białka wołowego. AMIX CarboJet Gain zawiera vitargo o niskim indeksie glikemicznym o przedłużonym czasie wchłaniania, wysokiej jakości maltodekstrynę, glukozę oraz fruktozę. CarboJet Gainzostał specjalnie zaprojektowany dla ciężarowców i kulturystów w celu zwiększenia ich wytrzymałości i siły. AMIX CarboJet Gain jest idealny dla osób aktywnych poszukujących mieszanki wysokiej jakości białka i złożonych węglowodanów. Kalorie pochodzą głównie z białka serwatkowego i kompleksu węglowodanów, te składniki nakarmią Twoje mięśnie i pomogą uzupełnić glikogen. CarboJet Gain jest doskonałej jakości produktem, który pomoże Ci w zwiększeniu jakościowej masy mięśniowej, siły, wytrzymałośći i ogólnej sprawności fizycznej.
Sposób użycia:
Miarkę 50 g wymieszaj z 200-250ml wody lub chudego mleka. Użyj szejkera, mieszaj przez 30 sekund. Spożywaj 2-3 porcje dziennie w zależności od zapotrzebowania Twojego organizmu na białko i węglowodany.
Korzyści:
Ostrzeżenia: Najlepiej spożyć przed końcem : patrz opakowanie. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25 stopni w chłodnym miejscu z dala od światła słonecznego. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci. Przechowywać z dala od dzieci. Nie używaj jeśli jesteś w ciąży lub karmisz piersią. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej dawki.
Ostrzeżenie o alergenach: Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, skorupiaków, glutenu, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów i orzeszków ziemnych.