Nie musisz już martwić się, jak pokroić drobiowe mięso, dzięki profesjonalnym nożycom VIGO! Ich ostre ostrza umożliwiają łatwe krojenie i porcjowanie każdego rodzaju drobiu - zarówno przed, jak i po obróbce cieplnej. Doskonale wyprofilowane uchwyty zapewniają wygodny i pewny chwyt, a innowacyjny mechanizm sprężynowy pozwala na swobodne przesuwanie nożyc. Po użyciu, nożyce można łatwo zabezpieczyć wbudowanym mechanizmem blokującym. To idealne narzędzie dla kucharzy i pasjonatów gotowania, którzy cenią sobie precyzję i komfort pracy w kuchni.
Cechy szczególne:
- bardzo ostre ostrza do rozbierania drobiu;
- innowacyjny mechanizm sprężynowym dla szybkiej i bezpiecznej obsługi;
- praktyczny otwór do cięcia kości;
- ergonomiczne uchwyty;
- mechanizm blokujący przed otwarciem;
- wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej i plastiku;
- można myć w zmywarce.