- Składniki
- Mąka z brązowego ryżu (95%), paneer (brązowy cukier trzcinowy), różowa sól himalajska.
Nadzienie (34%): cukier trzcinowy, olej słonecznikowy, masło kakaowe (10%), odtłuszczone kakao w proszku (4%), emulgator: lecytyna sojowa.
- Mąka z brązowego ryżu (95%), paneer (brązowy cukier trzcinowy), różowa sól himalajska.
- Wartość odżywcza i energetyczna
- Wartość energetyczna 25 g - 502 kJ (120 kcal) .
Wartość odżywcza na 25 g produktu:
- Tłuszcze 5 g:
w tym:
- nasycone 1.1 g;
- jednonienasycone 1.6 g;
- wielonienasycone 2.3 g;
- węglowodany 18 g: w tym cukry 6.3 g;
- błonnik 0.5 g;
- białko 0.4 g.
- Wartość energetyczna 25 g - 502 kJ (120 kcal) .
- Warunki przechowywania
- Zabezpiecz przed wilgocią: Ryżowe bułeczki są wrażliwe na wilgoć, która może sprawić, że stracą one swoją chrupkość. Dlatego należy przechowywać je w suchym i szczelnym pojemniku lub w hermetycznym woreczku.
Trzymaj w chłodnym miejscu: Chociaż nie jest konieczne przechowywanie ryżowych bułeczek w lodówce, to warto trzymać je w chłodnym miejscu, szczególnie w okresach wysokich temperatur, aby zapobiec nadmiernemu mięknięciu.
Unikaj kontaktu z silnymi zapachami: Ryżowe bułeczki łatwo absorbują zapachy z otoczenia, dlatego należy unikać przechowywania ich w pobliżu produktów o intensywnym zapachu, takich jak przyprawy czy silnie aromatyczne owoce.
- Zabezpiecz przed wilgocią: Ryżowe bułeczki są wrażliwe na wilgoć, która może sprawić, że stracą one swoją chrupkość. Dlatego należy przechowywać je w suchym i szczelnym pojemniku lub w hermetycznym woreczku.
- Kraj rejestracji marki
- Hiszpania