Pasta Santiveri Artichoke Cream 285 g (8412170000704)

Dodaj opinię Kod:  423750957

Pasta Santiveri Artichoke Cream 285 g (8412170000704)

Dodaj opinię Kod:  423750957

47,56

Dostępny

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Pasta Santiveri Artichoke Cream to naprawdę wspaniały produkt o bogatym i intensywnym smaku karczochów. Jego delikatna konsystencja i przyjemny aromat sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do różnych potraw.

Ten krem można wykorzystać jako pastę do chleba do przygotowania pysznych kanapek, dodając im aromatyczny smak karczochów. Doskonale sprawdza się także jako majonezowy sos do sałatek, dodając im bogaty smak i teksturę. Możesz również używać go jako dodatku do warzyw, mięsa lub ryb, aby dodać im wyjątkowego uroku i smakowe walory.

Niezależnie od tego, jak zdecydujesz się go wykorzystać, krem z karczochów będzie doskonałym uzupełnieniem twojego doświadczenia kulinarnego.

Specyfikacja

Waga
Opakowanie
Składniki
  • Karczochy (67%), Woda, Rafinowany olej słonecznikowy, Sok z cytryny, Sól morska, Przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), Stabilizator (guma guar), Aromat
Okres przydatności do spożycia
  • 24 miesiące
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.