Zestaw Yerbera Mate Green Lemon w puszce z dozownikiem.
Wybierz najbezpieczniejszą i najlepszą jakościowo Oryginalną Mate Green w specjalnej puszce.
Yerba Mate Green to bez wątpienia nieoszlifowany diament na międzynarodowym rynku yerba mate. Wystarczy delikatnie zgłębić się w produkty Yebera Mate Green, by odkryć, że mają Państwo do czynienia z najlepszą atestowaną yerba mate dostępną na Polskim rynku.
Mate Green Lemon to w 100% naturalny produkt.
Zobacz, jakie ma składniki:
Skórka cytrynowa, to ona wypływa na delikatny, cytrynowy posmak, który urozmaica smak naparu.
Trawka cytrynowa wpływa na cytrynowy zapach suszu.
Co sprawia, że mateiści zawsze wracają do produktów Yebera Mate Green?
- Wyjątkowy, głęboki smak
- Tylko Naturalne aromaty
- Płynna energia i niski poziom goryczy
- Wspomaga metabolizm.
- Daje poczucie świeżości i pobudzenia.
- Skupienie i wydajność
Wykorzystaj swój maksymalny potencjał!
Uwielbiasz yerba mate i masz kilka otworzonych paczek tu i tam?
Yebera Mate Green ma gotowe rozwiązanie pomagające utrzymać porządek i estetykę w każdym pomieszczeniu.
Yerbera to metalowa puszka na yerba mate z dozownikiem pozwalającym na wygodne wsypywanie suszu do naczynka. Posiada szczelnie, dopasowany system zamykania stanowi doskonałą ochroną przed złymi warunkami zewnętrznymi lub zapowietrzeniem. Bardzo popularne rozwiązanie na trzymanie mate w Ameryce Południowej, gdzie każdy ma taką w swojej kuchni docenili również rodzimi mateiści. W środku znajdziecie swoją ulubioną yerba mate. Po opróżnieniu puszki można trzymać w niej zioła, herbatę lub inną yerba mate.
Design każdej yerbery z nich to nie przypadek. Zostały one zaprojektowane tak, by doskonale prezentować się w Twoim pokoju lub kuchni.
Zmieści ok. 500 gramów suszu. Posiada specjalną rynienkę ułatwiającą dozowanie suszu.
Dozownik zapobiega rozsypywaniu się suszu. Szczelnie zamknięta puszka zmniejsza proces wietrzenia się suszu.
Sposób przygotowania:
- Przygotuj naczynie o pojemności 150-200ml i włóż do niego bombillę.
- Nasyp suszu, uzupełniając naczynie od 1/4 do 3/4 pojemności.
- Zalej susz wodą o temp. 75-85 stopni C. Można też zalewać wodą z lodem.
- Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty walorów smakowych.