Podkład do twarzy Claresa Feel So Real 04 Medium 30 ml (5903819812558)

Kod:  449803853

Podkład do twarzy Claresa Feel So Real 04 Medium 30 ml (5903819812558)

Kod:  449803853

Dostępny

40,18

Opis

Wypróbuj cudowny efekt miękkiego rozmycia na długie godziny! Podkład Claresa Feel So Real idealnie stapia się ze skórą, nie obciążając jej. Delikatna konsystencja, niewidoczna na skórze, zapewnia łatwą aplikację, średnie, stopniowe krycie i naturalne wykończenie. Skwalan i kwas hialuronowy odżywiają skórę, nawilżają i chronią ją, a także redukują widoczność zmarszczek i innych nierówności naskórka. Nie zawiera alkoholu, mikroplastiku ani składników pochodzenia zwierzęcego.

Skwalan to naturalny surowiec pochodzenia roślinnego, który zyskuje coraz większą popularność dzięki szeregowi korzystnych właściwości: skóra naczynkowa doceni jego właściwości wzmacniające, skóra dojrzała – właściwości wygładzające, a także zdolność do redukcji blizn. Jego nawilżające właściwości będą korzystne dla skóry suchej, a dla tłustej ważne jest regulowanie wydzielania sebum. Ponadto jest fizykochemicznie zgodny z ludzkim sebum, dlatego nie powoduje skutków ubocznych!

Specyfikacja

Odcień
  • 04 Medium Feel so Real Claresa
Struktura
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.