Noworoczny cenopad w Rozetka!

Nóż profesjonalny Kai Seki Magoroku Shoso chiński kuchenny 165 mm (AB-5165)

Kod:  466999159

Nóż profesjonalny Kai Seki Magoroku Shoso chiński kuchenny 165 mm (AB-5165)

Kod:  466999159

Dostępny

248,59

Gwarancja. 14 dni 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Opis

Kai to japońskie noże kuchenne o szczególnym pochodzeniu i jakości, która wywodzi się z wielowiekowych tradycji kowalstwa przy wytwarzaniu mieczy samurajskich. Innowacje techniczne i ciągłe dążenie do perfekcji form estetycznych nadaje nożom niepowtarzalną indywidualność i uznanie na całym świecie.

Przed pierwszym użyciem noże należy umyć ciepłą wodą. Po każdym użyciu noże należy natychmiast umyć (przy użyciu neutralnego detergentu) i wysuszyć miękkim ręcznikiem. Szczególnie podczas pracy z produktami zawierającymi kwasy należy umyć nóż natychmiast po użyciu. Dla własnego bezpieczeństwa zawsze wycieraj nóż zaczynając od tylnej części ostrza, za pomocą ściereczki lub ręcznika. Noży nigdy nie należy myć w zmywarce. Zawsze myj noże ręcznie, aby zachować materiał i ostrość noża przez długi czas. Jako deski do krojenia zaleca się stosowanie przede wszystkim desek drewnianych lub plastikowych o średniej twardości. Powierzchnie wykonane ze szkła, kamienia i granitu nie nadają się do cięcia, ponieważ może to trwale uszkodzić wrażliwe ostrza noży. Ogólnie rzecz biorąc, noże nie nadają się do przetwarzania kości ani mrożonek. Podczas przechowywania noży należy upewnić się, że ostrze dotyka innych metalowych przedmiotów. Pomoże to uniknąć wielu przyczyn uszkodzeń. Zaleca się przechowywanie noży w bloku na noże, w drewnianym pudełku, na drewnianej magnetycznej tablicy ściennej lub w pochwie ochronnej (lub pochwie) w szufladzie. Używając noży z rękojeściami z naturalnego drewna, należy uważać, aby nie pozostawiać ich w wodzie przez dłuższy czas. Od czasu do czasu nasmaruj rączkę neutralnym olejem roślinnym lub olejem kameliowym.

Materiał z jakiego wykonane jest ostrze to Daido 1K6

Specyfikacja

Długość ostrza
Materiał ostrza
Szerokość ostrza, mm
  • 0
Materiał uchwytu
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image