Nowa, wydajna, trzyetapowa ostrzałka Chef’sChoice Diamond Hone Hybrid Model 270 jest jedną z naszych najbardziej zaawansowanych hybryd. Łączy cenioną technologię ostrzenia CrissCross oraz etapy ostrzenia elektrycznego i ręcznego, zapewniając doskonałą geometrię krawędzi i wyjątkowo ostre ostrza zarówno noży prostych, jak i ząbkowanych, w tym noży kuchennych, domowych, sportowych i składanych. Technologia ostrzenia CrissCross od Chef’sChoice jest ceniona przez domowych kucharzy i profesjonalnych szefów kuchni za niezwykle ostrą krawędź z dużą „chwytnością”. Diamentowe tarcze ścierne ostrzą jednocześnie w kierunku krawędzi i od niej, zapewniając krawędź bez zadziorów.
Ostrzałka wyposażona jest w eleganckie i trwałe prowadnice ze szczotkowanej stali nierdzewnej. Etapy 1 i 2 są elektryczne i używają 100% diamentowych ścierniw do szybkiego i łatwego kształtowania krawędzi. Etap 3 używa ultradrobnych diamentowych tarcz do polerowania, tworząc ultrostrą krawędź w kształcie łuku, która jest mocniejsza i bardziej trwała. Etap 3 ostrzy również krawędzie ząbkowane. Zaprojektowano i złożono w USA. Objęte trzyletnią ograniczoną gwarancją Chef'sChoice.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy