Praska do mięsa idealna do przyrządzania smash burgerów. Solidna, ciężka konstrukcja umożliwia szybkie i równomierne spłaszczanie mięsa na odpowiednio cienki, chrupiący kotlet. Dzięki właściwej metodzie przygotownia burgery szybko i równomiernie się smażą na każdym rodzaju patelni lub grilla, zachowując soczystość i kruchość.
Praska sprawdza się również do przyrządzania innych rodzajów mięsa, np. steków, fletów, zapewniając ich równomierne smażenie z zachowaniem tekstury i idealnego smaku.
- wykonana z wytrzymałej stali nierdzewnej SS430, bezpiecznej w kontakcie żywnością, odpornej na wysoką temperaturę i uszkodzenia
- wygodny uchwyt zapewnia komfortowe użytkowanie przy długotrwałej pracy
- gładka powierzchnia ułatwia czyszczenie
- otwieracz do butelek z boku praski
- średnica: 16 cm
- wysokość: 7,5 cm
- grubość: 1,95 mm
- średnica rękojeści: 25 mm
- waga: 415 g
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy