PRAKTYCZNY – Wkład do gotowania makaronu o wymiarach 24 × 24 × 18 cm. Całkowita długość z uchwytami wynosi 32 cm, a jego pojemność to 8 litrów. Odpowiedni do garnków o średnicy 20 cm. Element serii do gotowania ANETT.
STAL NIERDZEWNA – Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, z materiałów bezpiecznych dla zdrowia i neutralnych dla żywności.
PRZYDATNY – Idealny do gotowania makaronu, szparagów, pierogów lub ryżu. Doskonały również do blanszowania warzyw i owoców.
WYGODNY – Wkład posiada dwa praktyczne uchwyty ułatwiające przenoszenie, które zapewniają bezpieczne i wygodne umieszczenie w garnku oraz odsączenie wody po ugotowaniu. Powierzchnia perforowana. Profilowany rant na zewnątrz gwarantuje idealne dopasowanie do garnka.
ŁATWY W CZYSZCZENIU – Łatwy w utrzymaniu czystości, można myć w zmywarce.
Solidny wkład do gotowania makaronu. Dzięki niemu można perfekcyjnie ugotować makaron, ryż, kasze, a także zblanszować warzywa i owoce. Jest łatwy w użyciu oraz przydatny w każdej kuchni. Używanie wkładu pozwala ugotować makaron i od razu odcedzić wodę bez konieczności korzystania z dodatkowego durszlaka kuchennego.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy