Kawa ziarnista Coffeelab Gwatemala Huehuetenango Espresso 250 g to stuprocentowa arabika segmentu specialty wypalona z myślą o miłośnikach espresso z ekspresów ciśnieniowych. Ziarna arabiki odmian Bourbon, Typica i Caturra rosną na wysokości 1500 m n.p.m. w regionie San Pedro Necta Huehuetenango w południowo-zachodniej Gwatemali, a następnie są wypalane w polskiej palarni, która nadaje jej niepowtarzalnego charakteru. Niski poziom kofeiny sprawia, że możemy ją pić nawet późnym popołudniem.
Coffeelab Guatemala Huehuetenango charakteryzuje się wyraźnie słodkim smakiem, w którym możemy wyczuć przyjemne nuty migdałów, maliny i mlecznej czekolady. Kawa ziarnista Coffeelab Guatemala Huehuetenango jest stuprocentową arabiką o bogatym smaku i aromacie. Została wypalona specjalnie pod espresso i to właśnie w tej formie zaprezentuje nam swoje najlepsze właściwości.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy