Elektryczna nadziewarka do kiełbas przeznaczona do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich. Sprawdza się w restauracjach, gospodarstwach agroturystycznych, zakładach przetwórstwa mięsnego, wędzarniach oraz innych obiektach gastronomicznych, a także dla myśliwych i w gospodarstwach domowych.
Wyposażona jest w lejki o czterech średnicach, umożliwiające produkcję wyrobów o różnej grubości, a tym samym wiele ich rodzajów.
- wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS304
- uchylny i demontowalny zbiornik (10 l) ułatwia nakładanie farszu oraz mycie
- silikonowa uszczelka tłoka zapobiega przeciekaniu farszu
- możliwość demontażu elementów mających kontakt z żywnością ułatwia utrzymanie urządzenia w czystości
- opcjonalnie obsługiwana za pomocą pedału nożnego (pedał jest w zestawie z urządzeniem)
- gumowe antypoślizgowe nóżki
- 4 lejki o średnicach: 16, 22, 32 i 38 mm
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy