Wzbogać smak wszystkich swoich potraw bulionem warzywnym Herbamare o niskiej zawartości sodu. Można go używać jako bazy do zup, sosów lub gulaszu, a także do gotowania ryżu, risotto, makaronu, kuskusu i warzyw.
Zalety i właściwości bulionu Plantaforce o niskiej zawartości sodu:
-Organiczny
-Wegańskie
-Bez laktozy i glutenu
-Bez sztucznych aromatów i konserwantów
-Bez sztucznych aromatów - bez glutaminianu sodu
-Bez GMO
-Ze zrównoważonego źródła.
Składniki: Tłuszcz palmowy*, maltodekstryna*(z kukurydzy), surowy cukier trzcinowy*, sól morska, warzywa* (cebula*, pasternak*, marchew*, por*), ekstrakt drożdżowy*, przyprawy (czosnek*, kurkuma*, pieprz*, buzdyganek ziemny*), zioła (lubczyk*, pietruszka*), grzyby shiitake*, cukier karmelizowany*.
Sposób użycia: Aby uzyskać klarowny bulion warzywny, rozpuścić 1 kostkę w 1/2 litra wrzącej wody.