Sok z kapusty Biotta jest wytwarzany ze świeżej i ekologicznej białej kapusty, świeżo zebranej i natychmiast sfermentowanej. Otrzymywany przez bezpośrednie tłoczenie z solą morską. Źródło witaminy C.
Instrukcje użytkowania i środki ostrożności:
Aby naturalnie wspierać zdrowie, zalecana wielkość porcji soku Biotta to 100 ml dziennie.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 8 dni.
Składniki:
Fermentowany sok z białej kapusty*
Sól morska (0.9%)
Jeśli składnik jest oznaczony *, oznacza to, że jest w 100% organiczny.
Typowe wartości odżywcze na 100 ml:
Energia 100 kJ/22 kcal
Tłuszcz 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 5 g
- w tym cukry 4 g
Białko 0.6 g