Dostępny
26,00zł
Płatki pod oczy SersanLove Golden Snail hydrożelowe z kwasem hialuronowym i naturalnymi ekstraktami 60 szt (6972257071031)
Dostępny
26,00zł
Sersanlove Golden Snail Eye Mask anti-aging. Te nawilżające płatki pod oczy zawierają śluz ślimaka i ekstrakt z oczaru wirginijskiego, które nie tylko zredukują cienie i worki pod oczami, ale także usuną przebarwienia i pozbędą się drobnych zmarszczek mimicznych i starczych. Hydrożelowe płatki ze złotem z filtratem ze śluzu ślimaka mają wyraźne działanie wygładzające. Śluz ślimaka pomaga wygładzić zmarszczki i bruzdy skórne, głęboko nawilża i odżywia skórę, działa silnie antyoksydacyjnie, zapobiegając niszczeniu komórek naskórka przez wolne rodniki. 24-karatowe złoto koloidalne działa odmładzająco, poprawia jędrność i elastyczność skóry. Płatki hydrożelowe można aplikować w bruzdy nosowo-wargowe, a także w okolice czoła i szyi.
Śluz ślimaka łagodzi łuszczenie i suchość, pomaga usunąć toksyny i wolne rodniki ze skóry właściwej. Filtrat ze śluzu ślimaka ma działanie antybakteryjne. Pomoże normalizować syntezę kolagenu i elastyny. Przyspiesza proces regeneracji i nasyca skórę przydatnymi pierwiastkami śladowymi. Witamina B3. Wzmacnia barierę lipidową skóry, przyspiesza odnowę komórkową i zmniejsza przebarwienia. Kwas hialuronowy nawilża, odmładza i odżywia skórę w jej najgłębszych miejscach. Hamamelis działa drenująco i usuwa sińce pod oczami.
Efekt to wypoczęty wygląd, brak worków i sińców pod oczami, gładka i delikatna skóra, mniej zmarszczek. Płatki można stosować na zimno. Wykonane są z hydrożelu, dobrze dopasowują się do skóry i tworzą tzw. „efekt cieplarniany”. Działają nawilżająco, obkurczająco, rozjaśniająco, liftingująco i przeciwstarzeniowo.
Sposób użycia:Umyj i wytrzyj twarz. Wyjmij płatki z opakowania i nałóż na okolice oczu. Pozostaw na 30-40 minut. Następnie usuń i rozprowadź pozostałą esencję na twarzy i pozwól jej się wchłonąć. Płatki można aplikować pod oczy, w bruzdy nosowo-wargowe, a także w okolice czoła i szyi.
Ostrzeżenia:Po użyciu dobrze zamknąć. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.