Puder do twarzy Sisley Blur Expert Perfecting Smoothing Powder 1 Beige 11 g (3473311830517)

Kod:  434945195

Puder do twarzy Sisley Blur Expert Perfecting Smoothing Powder 1 Beige 11 g (3473311830517)

Kod:  434945195

Dostępny

210,18

Opis

Sisley Blur Expert Perfecting Smoothing Powder działa jak najlepsze filtry na Instagramie. Wystarczy jedno pociągnięcie pędzla, aby skóra wyglądała nieskazitelnie przez cały dzień, z promiennym blaskiem i odrobiną niedoskonałości.

Dzięki niezwykle lekkiej, transparentnej konsystencji puder stapia się ze skórą, tworząc efekt drugiej skóry. Magiczny welon natychmiast ukrywa pory, ukrywa zmarszczki i wyrównuje cerę bez pozostawiania śladów na twarzy.

Właściwości:
- tworzy efekt nieskazitelnej skóry przez cały dzień;
- idealnie wtapia się w skórę i wygląda niezwykle naturalnie na twarzy;
- nadaje skórze świeżość, blask i aksamitnie matowe wykończenie;
- widocznie wygładza drobne linie i zmarszczki;
- natychmiast wyrównuje koloryt cery, poprawiając jej ogólny wygląd;
- maskuje rozszerzone pory i inne niedoskonałości;
- przezroczysty odcień jest odpowiedni dla wszystkich rodzajów skóry.

Specyfikacja

Kraj producenta
Podstawowy składnik
Odcień
  • 1 Beige Blur Expert Sisley
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.