Nóż do wędlin Zwilling Gourmet 20 cm (36110-201-0)

Kod:  450682400

Nóż do wędlin Zwilling Gourmet 20 cm (36110-201-0)

Kod:  450682400

Dostępny

262,10

Gwarancja. 30 lat 

Opis

Nóż do wędlin Zwilling Gourmet 20 cm bez cienia wysiłku pokroją Państwo każde mięso. Plastry, paski czy kostka – dla tego 20–centymetrowego ostrza wykonanego z najwyższej jakości stali nierdzewnej nie ma to najmniejszego znaczenia. Dzięki temu niezwykłemu pomocnikowi łatwo i szybko wyczarują Państwo najsmaczniejsze potrawy mięsne, rozpieszczając tym samym swoich najbliższych.

Ostre ostrza noży Zwilling Gourmet wykute zostały z jednego kawałka specjalnej stali, hartowanej technologią Friodur. To oraz zrównoważone połączenie węgla i chromu czyni je niezwykle trwałymi, elastycznymi oraz nadaje wyjątkowych właściwości tnących.

Potrójnie nitowane uchwyty noży Zwilling zostały wygodnie uformowane i wykonane z eleganckiego, czarnego tworzywa sztucznego. Dzięki temu doskonale sprawdzają się one nawet przy wielogodzinnej pracy i doskonale leżą w dłoni. Z tym lekkim, ale jednocześnie trwałym i odpornym nożem każda przygotowana przez Państwa kolacja zachwyci nawet najbardziej wymagających gości.

Specyfikacja

Seria
Długość ostrza
Materiał ostrza
Przeznaczenie
Materiał uchwytu
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.