Nóż do trybowania Zwilling Gourmet 14 cm nadaje się szczególnie do precyzyjnych i ostrożnych czynności podczas przygotowywania do gotowania. Dzięki ostrzu noża o długości 14 cm możesz łatwo oddzielić kości od mięsa lub usunąć z niego ścięgna i tłuszcz. Z nożem do trybowania możesz pracować zarówno w domu jak w restauracji. Elastyczne, spiczaste ostrze pozwala dotrzeć do najtrudniejszych miejsc. Jednak nóż imponuje nie tylko wyjątkową jakością i funkcjonalnością, ale także atrakcyjnym wyglądem.
Ostrze noża wykonane jest z wysokiej jakości stali, utwardzanej lodem przy użyciu specjalnie opracowanej technologii. Tak udoskonalone ostrze Friodur jest szczególnie wytrzymałe i trwałe. Wyważona relacja pomiędzy ostrzem a rękojeścią zapewnia łatwą obsługę i bezwysiłkową pracę. To sprawia, że model z serii Zwilling Gourmet jest idealny dla początkujących. Przekonaj się o licznych właściwościach noża do trybowania z serii Gourmet firmy Zwilling i przygotuj mięso jak prawdziwy profesjonalista.