Co może być lepszego niż dwustronna patelnia grillowa? Gładka strona doskonale nadaje się do przyrządzania kanapek z grillowanym serem, jajek i naleśników. Żebrowana strona jest idealna do grillowania takich potraw jak steki, ryby, kurczaki i hamburgery.
Przyprawiona i gotowa do użycia dla naturalnego, łatwo uwalniającego się wykończenia
Brutalnie twarda przez dziesięciolecia gotowania
Przyprawiona dla naturalnego, łatwego do usunięcia wykończenia, które poprawia się wraz z użytkowaniem
Doskonałe do piekarnika, kuchenki, grilla lub ogniska
Instrukcje dotyczące pielęgnacji żeliwa:
- Umyć ciepłą wodą. W razie potrzeby dodać łagodne mydło.
- Dokładnie osuszyć niestrzępiącą się ściereczką lub ręcznikiem papierowym.
- Posmaruj powierzchnię patelni bardzo lekką warstwą oleju spożywczego, gdy jest ciepła. Powiesić lub przechowywać naczynie w suchym miejscu.