W dzisiejszych czasach nie sposób wyobrazić sobie kuchni bez deski do krojenia. Można jej używać do siekania lub serwowania, ale przynajmniej jedna deska jest niezbędna w każdej kuchni.
Deski do krojenia to natomiast niezbędne narzędzia, niezbędne do przygotowania praktycznie każdego dania!
Deska do krojenia musi być jednak wykonana z wysokiej jakości materiału, odpornego na zapachy i smaki, starannie wykończona, aby zapobiec zanieczyszczeniu jedzenia nawet najmniejszym ziarenkiem, odporna na działanie różnych temperatur i oczywiście trwała.
Deska do krojenia KELA Katana została wyprodukowana w niemieckiej technologii, z naciskiem na wytrzymałość i jakość.
Jej średnica wynosi 30 cm, a szerokość 1,8 cm.
Pomimo niewielkiej szerokości, deska jest bardzo wytrzymała, ponieważ wykonana jest z bambusa. Dzięki unikalnej konstrukcji można jej używać również do serwowania potraw takich jak sery, wędliny, owoce itp.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy