Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Opis
Olej sojowy z mąką w aerozolu to wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach (również dieta Dukana). Znakomity w pieczeniu ciast - eliminuje potrzebę użycia tłuszczu. Nie zawiera cholesterolu, sodu ani tłuszczu. Beztłuszczowy sposób na pyszne ciasta. Olej w spreju z dodatkiem mąki.
Oli-Oli Olej do pieczenia ciast (olej sojowy z dodatkiem mąki)!
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.
Ekonomiczny i bezpieczny
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszczenie.
Niskokaloryczny sposób na pieczenie Oli-Oli Olej sojowy z mąką w sprayu:
Niskokaloryczny olej sojowy w aerozolu.
Dodatkowo zawiera mąkę!
Aż 462 porcje!
Doskonałe do wszelakich wypieków, ciast i chleba!
Komfort i wygoda stosowania.
W pełni naturalny produkt.
Skład: Skład: Olej sojowy*, lecytyna, mąka, gaz wypychający. * jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć
Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g