Największy model grilla, który nadaje się do profesjonalnego użytku w restauracjach lub dla dużych grup osób (15 osób i więcej).
Podstawowe wyposażenie obejmuje: ceramiczny grill ze stojakiem i dwiema półkami z haczykami, innowacyjną uszczelkę z włókna szklanego, dwustrefowy system pieczenia, dwuczęściowy odprowadzacz ciepła, uchwyt na kocioł, ceramiczny uchwyt na kurczaka, narzędzie do czyszczenia z popiołu, pokrywę do grilla, popielniczkę, poradnik BBQ & Grill (w języku angielskim).
Dzięki podstawowemu zestawowi, który otrzymacie wraz z grillem, będziecie mogli: gotować na bezpośrednim ogniu (na otwartym płomieniu) (szaszłyki, steki, burgery, skrzydełka z kurczaka i inne potrawy, których czas przygotowania wynosi do 20 minut), gotować na pośrednim ogniu (kurczaka, szynkę, rolady mięsne i inne potrawy, które przygotowuje się na pośrednim ogniu), wędzić (żeberka, ser, wieprzowinę), gotować zupy, pilaw, duszone mięso.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy