Jesienna wyprzedaż 2025 do -50%
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 5
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 1
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 2
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 3
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 4
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 5
Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349 - obraz 1

Nadziewarka do kiełbas YATO YG-03349

Kod:  553226736
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Gwarancja. 24 miesiące. Wymiana/zwrot towaru w ciągu 14 dni. 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Opis

Nadziewarka do kiełbas przeznaczona do profesjonalnego i amatorskiego wykorzystania w zakładach przetwórstwa mięsnego, restauracjach i firmach cateringowych, a także gospodarstwach agroturystycznych, domowych, wędzarniach.

Polecana do przygotowywania własnych wyrobów wędliniarskich i kiełbas.

  • korpus, cylinder oraz końcówki wykonane ze stali nierdzewnej
  • metalowa przekładnia
  • pojemność: 2 l
  • 2 prędkości napełniania dzięki mechanizmowi zębatkowemu z 2-stopniową przekładnią
  • w zestawie 4 lejki o średnicach 16, 22, 32 i 38 mm
  • typ pionowy
  • rozmiar cylindra: 113 x 201 mm
  • średnica cylindra: 113 mm 

Specyfikacja

Typ
  • Prasa do kiełbas
Maksymalna wydajność
  • 24.7 kg szt/h
Materiał uchwytu
  • Tworzywo sztuczne
Typ sterowania
  • Półautomatyczne
Rodzaj instalacji
  • Stołowe
Materiał obudowy
  • Stal nierdzewna
Skład zestawu
  • Nadziewarka do kiełbas
    Dysza x4
    Instrukcja
Waga
  • 6.3 kg
Wymiary (dł. x szer. x wys.), mm
  • 530 x 280 x 330
Kraj rejestracji marki
  • Polska
Gwarancja
  • 24 miesiące
Kraj producenta
  • Chiny
EAN
  • 5906083053924
Producent
  • YATO
Adres
  • Toya SA | ul. Sołtysowicka 13-15, 51-168 Wrocław, Polska

Opinie i pytania

Brak opinii o produkcie

Podziel się swoją opinią jako pierwszy
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image