Pakowanie batoników czekoladowych Bimanan Bimanan Bekomplett Gluten Free Cereal Crisp Chocolate Milk 20 szt po 47 g (3175681215344)

Kod:  401006025

Pakowanie batoników czekoladowych Bimanan Bimanan Bekomplett Gluten Free Cereal Crisp Chocolate Milk 20 szt po 47 g (3175681215344)

Kod:  401006025

Dostępny

101,39

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Bimanan Bekomplett Gluten Free Cereal Crisp Chocolate Milk to smaczne i zdrowe płatki śniadaniowe bez glutenu. Zawierają wszystkie niezbędne składniki odżywcze, w tym białko, węglowodany, tłuszcze, witaminy i minerały. Dzięki temu są idealne dla osób, które chcą utrzymać prawidłową wagę lub zdrową dietę.

Płatki Bimanan Bekomplett Gluten Free Cereal Crisp Chocolate Milk są wytwarzane z najwyższej jakości składników. Waga jednego batonu wynosi 47 g. Zawierają m.in.:
- pełnoziarniste zboża, które są bogatym źródłem błonnika pokarmowego;
- białko sojowe, które jest dobrym źródłem białka roślinnego;
- kakao, które jest źródłem magnezu i antyoksydantów;
- witaminy i minerały, które są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Specyfikacja

Ilość w opakowaniu, szt
Kraj producenta
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.