Najważniejsze zalety naczyń
Stoneline w skrócie:
- Materiał korpusu: Aluminium Die-Cast
- Odlew ręczny
- Wykonane z najlepszych surowców
- Proces odlewania bez naprężeń
- Właściwości gotowania poprawiają się z każdym użyciem
- Podstawa indukcyjna
- Bardzo wytrzymała podstawa o grubości 7 mm
- Brak wypaczeń nawet w wysokich temperaturach
- Optymalne pochłanianie i zatrzymywanie ciepła
- Wyposażona w unikalną warstwę tytanowo-aluminiową
- Wyjątkowo wysoka twardość powłoki
- Optymalna odporność na zarysowania
- Odporność na zarysowania i ścieranie
- Doskonała powłoka nieprzywierająca
- Wykończenie powierzchni wolne od PFOA
- Brak przypalania i przywierania
- Łatwa do czyszczenia
- Wzmocniona krawędź do nalewania
- Łatwe nalewanie bez kapania
- Zwiększona odporność na uderzenia
- Ze zdejmowanymi uchwytami
- Idealne do użytku w piekarniku
- Patelnie można przechowywać w sposób oszczędzający miejsce
- Bezpieczna obsługa dzięki stabilnemu mocowaniu
- Łatwa obsługa
- Odpowiednie do smażenia, gotowania na parze, duszenia i pieczenia w piekarniku
- Naczynia bez uchwytów można używać w piekarniku w temperaturze do 260°C