Sezonowa wyprzedaż  do -50%

Wałek do ciasta Maestro silikonowy 43 cm (4820096559437)

Kod:  459687724

Wałek do ciasta Maestro silikonowy 43 cm (4820096559437)

Kod:  459687724
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Opis

Silikonowy wałek Maestro to wybór prawdziwych kulinarnych profesjonalistów, idealny do wałkowania bardzo cienkiego ciasta na pizzę lub płaski chleb. Ciasto nie przykleja się do wałka, a wygodne uchwyty zapewniają maksymalny komfort użytkowania. Wykonany z wysokiej jakości plastiku spożywczego. Wyróżnia się wysoką wytrzymałością i odpornością na zużycie.
  • materiał wykonania: silikon + stal nierdzewna + drewno
  • długość: 43 cm
  • średnica: 5,5 cm
  • silikonowa powłoka ułatwia rozwałkowanie ciasta - nie przykleja się
  • drewniane rączki; środek ze stali nierdzewnej

Specyfikacja

Materiał
  • Drewno
  • Silikon
  • Stal nierdzewna
Typ dostawy
  • Jeden przedmiot
Wymiary
  • 43 x 5.5 cm
Długość, cm
  • 43
Kraj rejestracji marki
  • Francja
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image