Białko Weider Whey Isolate 100 CFM
- Przyspiesza proces regeneracji mięśni po treningu
- Wspomaga procesy anaboliczne (wzrost nowych komórek mięśniowych)
- Chroni mięśnie przed katabolizmem (procesami niszczenia włókien)
Porcja koktajlu:Zmieszać 30 g (3 łyżki stołowe) proszku z 200 ml 1,5% mleka lub 200 ml wody.
Spożywaj 2-3 koktajle proteinowe dziennie.
Optymalny czas na przyjmowanie koktajli:Rano ze śniadaniem, między posiłkami, bezpośrednio po treningu.
SKŁAD izolatu serwatki 100 CFMPorcja: 30 g proszku na 200 ml wody.
SKŁAD PRODUKTU na 100 g Porcja = 30 g
SKŁAD na 100 g 30 g
KALORIE 371 Kcal 111 Kcal
BIAŁKO 84 g 25 g
WĘGLOWODANY 4,5 g 1,3 g
• cukier 1,2 g 0,4 g
TŁUSZCZE 1,5 g 0,5 g
• nasycony. tłuszcz 1,1 g 0,3 g
WŁÓKNO (celulozowe) 0,8 g 0,2 g
SÓL 1,3 g 0,38 g
AMINOKWASY
PROFIL AMIN BIAŁKA na 100 g białka 25 g białka
• NIEZBĘDNE AMINOKAMINY (EAA, BCAA)
L-Leucyna (Leucyna | BCAA) 8400 mg 2100 mg
L-Izoleucyna (Izoilecyna | BCAA) 4300 mg 1075 mg
L-walina (walina | BCAA) 4200 mg 1050 mg
• Razem BCAA 16900 mg 4225 mg
L-histydyna (histydyna | EAA) 1300 mg 325 mg
L-lizyna (Lizyna | EAA) 7800 mg 1950 mg
L-Metionina (Metionina | EAA) 1900 mg 475 mg
L-treonina (treonina | EAA) 6300 mg 1575 mg
L-tryptofan (tryptofan | EAA) 1700 mg 425 mg
L-fenyloalanina (fenyloalanina | EAA) 2600 mg 650 mg
• WARUNKOWO NIEZBĘDNE AMINO
L-arginina (arginina) 1700 mg 425 mg
L-glutamina (glutamina) 14500 mg 3625 mg
L-tyrozyna (tyrozyna) 2400 mg 600 mg
L-Cysteina (Cysteina) 2100 mg 525 mg
• WYMIENNE AMIN
L-Alanina (Alanina) 4600 mg 1150 mg
Kwas L-asparaginowy (kwas asparaginowy) 9900 mg 2475 mg
L-glicyna (glicyna) 1500 mg 375 mg
L-Prolina (Prolina) 5100 mg 1275 mg
L-seryna (seryna) 4500 mg 1125 mg
TRAWIENIE
Mieszanka wieloenzymatyczna DigeZyme® 167 mg 50,1 mg
SKŁADNIKI: Kremówka Czekoladowa Aromat: 90% (ISOLAC®) Izolat Białka Serwatkowego¹ (emulgator: lecytyna sojowa), 6% kakao w proszku (Theobroma cacao L.), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; aromat, chlorek sodu, emulgator: lecytyna sojowa; Substancje słodzące: Acesulfam K, Sucra