Cechy i zalety Weidera Joint Collagen:
- oparty na opatentowanych formach kolagenu i kurkumy o zaawansowanej wchłanialności;
- obróć shkіrі, chrząstka jest używana elastyczność;
- napraw diy chroniące przed upadkiem;
- spryaє synteza kolagenu w organizmie;
- brać udział w formowaniu szczęśliwych tkanin;
- skutecznie wspierać i chronić sztolnie;
- przed wolnymi rodnikami;
- wzbogacenie w magnez, glukozaminę, krzem i kwas hialuronowy;
- może zaakceptować smak cytrusów.
- Weider Joint Collagen jest przeznaczony dla osób aktywnie uprawiających sport.
Składniki 1 porcji (10 g)% ilości w porcji na dzienną porcję
Zawartość kalorii 150 kJ/ 36 kcal
Tłuszcz całkowity 0,02 g
- tłuszcz bogaty 0,01 g
Węglowodany ogółem 0,15 g
- zukor 0,05 g
Białka 8,7 g
Siła 0,13 g
Magnez 56 mg (15%)
Mangan 0,3 mg (15%)
Kolagen 8,8 g
Ekstrakt z kurkumy 200 mg
D-glukozamina 280 mg
Ekstrakt z bambusa 115 mg
- krzem 80mg
Kwas hialuronowy 29mg
Składniki: hydrolizat kolagenu 88%, D-glukozamina, kwas: kwas cytrynowy; Węglan magnezu, ekstrakt z kurkumy (Curcuma longa L.) (CURSOLTM), ekstrakt z bambusa (Bambusa bamboss (L.) Voss), aromat, kwas hialuronowy, subsolojuvachs: sukraloza, glikozydy stewiolowe; Glukonian manganu.
Możesz zemścić się na glutenie, skorupiakach, jajach, ribeye, orzeszkach ziemnych, soi, mleku, grochu, łubinie i produktach z nich.
Sposób spożycia: 10 g proszku (1 łyżeczka) wymieszać z 200 ml wody, przyjmować 1 porcję dziennie.