Olejek do ust Biorga Apaisac Nourishing Lip Balm 15 ml (3660398501274)

Dodaj opinię

Kod:  396341823

Olejek do ust Biorga Apaisac Nourishing Lip Balm 15 ml (3660398501274)

Dodaj opinię

Kod:  396341823

30,66

Chwilowo niedostępny

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Apaisac Biorga Nourishing Lip Balm to nawilżający balsam do ust, który skutecznie zmiękcza, chroni i nawilża suche, popękane i podrażnione usta.

Główne cechy produktu:

  • Nawilżanie i odżywianie: Zawiera 98% naturalnych składników, w tym olejek migdałowy, wosk pszczeli, oliwę z oliwek i witaminę E. Składniki te aktywnie nawilżają, odżywiają i chronią skórę ust.
  • Lekka konsystencja: Balsam ma lekką, nietłustą konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiej warstwy.
  • Codzienne stosowanie: Jest odpowiedni do codziennego stosowania, a także do skóry wrażliwej.

Dzięki tym właściwościom, Apaisac Biorga Nourishing Lip Balm to idealny produkt do pielęgnacji ust o każdej porze roku. Pomoże chronić usta przed wysuszeniem, pękaniem i podrażnieniami, pozostawiając je miękkie, gładkie i zdrowo wyglądające.

Specyfikacja

Klasa kosmetyków
Format
Objętość
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.