Suplement diety ze skrzypem, głogiem, pestkami dyni, ortosyfonem, który wspomaga odchudzanie podczas diety, actylitolem FOS, witaminami C, E, B6 i B12, które pomagają zmniejszyć uczucie zmęczenia i znużenia.
SKŁADNIKI.
Na 100 ml: syrop fruktozowy, fruktooligosacharydy (5 g), aromatyzator grejpfrutowy, wodny ekstrakt ze skrzypu polnego (Equisetum arvense L.) (3,33 g), wodny ekstrakt z ortosyfonu (lub herbaty jawajskiej) (Orthosiphon stamineus Bentham) (3,33 g), wodny ekstrakt z Hieracium pilosella L. (3,33 g), wodny ekstrakt z pestek dyni (Cucurbita pepo) (3,33 g), aromat winogronowy, witamina C, substancje konserwujące: sorbinian potasu (E-202), benzoesan sodu (E-211), witamina E, witamina B6, witamina B12.
WITAMINY I MINERAŁY
Witamina C: 533,33 mg
Witamina E: 80 mg
Witamina B6: 9,33 mg
Witamina B12: 16,66 mcg
ENERGIA.
192 kcal / 820 kJ
SPOSÓB UŻYCIA
Przyjmować 15 ml (3 łyżeczki deserowe) rozcieńczone w 1-1,5 litra wody raz dziennie. Aby uzyskać optymalny efekt, przyjmować w sposób ciągły rano i po południu.
OSTRZEŻENIA I ŚRODKI OSTROŻNOŚCI
Suplementy diety nie powinny być stosowane jako substytut zbilansowanej, zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Nie należy przekraczać zalecanej dziennej dawki.
Osoby pod nadzorem lekarza powinny skonsultować się z nim przed zastosowaniem suplementu diety.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Suplement diety zawiera cukier i substancje słodzące.
Nie zaleca się stosowania w okresie ciąży i karmienia piersią. Dla osób powyżej 18 roku życia.
Stosowanie suplementu u pacjentów z nadciśnieniem tętniczym powinno odbywać się pod nadzorem lekarza.
STOSOWANIE PREPARATU U PACJENTÓW Z NIETOLERANCJĄ POKARMOWĄ
Ten produkt NIE powinien być przyjmowany przez osoby z celiakią, uczuleniem/nietolerancją jaj lub mleka.