- Waga
- 77.7 g
- Zawartość porcji
- 1 tabletka
- Liczba porcji / kapsułek
- 60
- Smak
- Bezsmakowe
- Zawartość elementów w 1 porcji
- Na 1 tabletkę: Witamina C (kwas L-askorbinowy) 166,7 mg, Spirulina (Spirulina platensis) 166,7 mg, Wapń (cytrynian, węglan) 33,3 mg*, Magnez (cytrynian, tlenek) 33. 3 mg*, Witamina E (bursztynian D-alfa-tokoferolu) 30 mg, Olej słonecznikowy 11,6 mg, Kwas pantotenowy 10 mg, Cytroflawonoidy 10 mg, Sok z czarnej porzeczki 8,3 mg, Niacyna (niacynamid) 6,7 mg, Bromelaina 6,7 mg, Cholina 5 mg, Inozytol 5 mg, Kwercetyna 5 mg, Papaina 5 mg, Korzeń traganka 5 mg, Korzeń jeżówki 5 mg, Liść tymianku 5 mg, Owoc cytryńca chińskiego 5 mg, Witamina A (beta-karoten) 4800 mcg**, Witamina B1 (chlorowodorek tiaminy) 4.2 mg, Witamina B2 (ryboflawina) 4,2 mg, Rutyna 4,2 mg, Otręby ryżowe 4 mg, Gorczyca brązowa (Brassica juncea) 4 mg.
Składniki: Cynk 0,112 mg, Żelazo 0,0384 mg, Mangan 0,0192 mg, Miedź 0,0128 mg, Chrom 1,9 mcg, Selen 1,2 mcg, Pektyna jabłkowa 3,3 mg, Chlorofil 3 mg, Żelazo (glukonian, fumaran) 3 mg, Cynk (cytrynian) 2,7 mg, Witamina B6 (pirydoksyna) 2 mg, Sok z buraków 2 mg, Hesperydyna 1,7 mg, Karotenoidy 0,7 mg, Mangan (cytrynian) 0,54 mg, Kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy) 66,6 mcg, Jod (z wodorostów) 25 mcg, Chrom (chlorek) 24 mcg, Biotyna (witamina B8) 16 mcg, Witamina B12 (cyjanokobalamina) 3 mcg, Witamina D (ergokalcyferol) 1,6 mcg
- Na 1 tabletkę: Witamina C (kwas L-askorbinowy) 166,7 mg, Spirulina (Spirulina platensis) 166,7 mg, Wapń (cytrynian, węglan) 33,3 mg*, Magnez (cytrynian, tlenek) 33. 3 mg*, Witamina E (bursztynian D-alfa-tokoferolu) 30 mg, Olej słonecznikowy 11,6 mg, Kwas pantotenowy 10 mg, Cytroflawonoidy 10 mg, Sok z czarnej porzeczki 8,3 mg, Niacyna (niacynamid) 6,7 mg, Bromelaina 6,7 mg, Cholina 5 mg, Inozytol 5 mg, Kwercetyna 5 mg, Papaina 5 mg, Korzeń traganka 5 mg, Korzeń jeżówki 5 mg, Liść tymianku 5 mg, Owoc cytryńca chińskiego 5 mg, Witamina A (beta-karoten) 4800 mcg**, Witamina B1 (chlorowodorek tiaminy) 4.2 mg, Witamina B2 (ryboflawina) 4,2 mg, Rutyna 4,2 mg, Otręby ryżowe 4 mg, Gorczyca brązowa (Brassica juncea) 4 mg.