Tluczek do mies Gefu Primeline (G-29215)

Dodaj opinię Kod:  412760538

Tluczek do mies Gefu Primeline (G-29215)

Dodaj opinię Kod:  412760538

179,00

Chwilowo niedostępny

Gwarancja. 20 lat 

Opis

Tłuczek do mięsa Gefu Primeline to niezbędne narzędzie dla każdego miłośnika kuchni. Dzięki niemu mięso będzie idealnie przygotowane do dalszej obróbki, a jego struktura pozwoli na lepsze wchłonięcie smaków i przypraw.

Tłuczek wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i wytrzymałość narzędzia. Posiada dwie strony - jedna gładka, idealna do miękkich mięs, takich jak kurczak czy indyk, a druga z wypustkami, doskonała do tłuczenia twardszych mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Dzięki ergonomicznej rączce tłuczek dobrze leży w dłoni i zapewnia pewny chwyt. Można go łatwo umyć pod bieżącą wodą lub w zmywarce, co ułatwia utrzymanie go w czystości.

Każdy produkt z tej serii posiada specjalne oczko do zawieszenia.

Cechy szczególne:

  • strona gładka i z wypustkami
  • ergonomicznie ukształtowany uchwyt
  • wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej i tworzywa sztucznego
  • można myć w zmywarce

Specyfikacja

Rodzaj
Materiał części roboczej
Materiał rękojeści młotka / rozdrabniacza
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.