Krajalnica spiralna Gefu Spirelli 2.0 to praktyczne i innowacyjne narzędzie kuchenne, które zachwyci każdego kucharza. Dzięki ostrym ostrzom warzywa przekształcają się w cienką, długą spiralę, która jest bardzo łatwa w przygotowaniu i przyjemna w jedzeniu. Cukinia, ogórek, marchewka i inne warzywa nabierają wyjątkowego, serpentynowego wyglądu, który zaskoczy każdego smakosza. Uchwyt pomoże pokroić warzywa z minimalną ilością pozostałości, a także ochroni palce przed uszkodzeniem przez ostrza Spirelli.
Wykorzystując zasadę działania temperówki do ołówków, krajalnica spiralna Spirelli 2.0 przekształca marchewki, rzodkiewki, ogórki i inne twarde warzywa w przepyszne, niekończące się spirale jednym ruchem ręki. Świeże sałatki, marynowane potrawy, makaron warzywny we wszystkich postaciach: smażony, duszony itp. - wszystko to za pomocą jednego noża Spirelli 2.0! Specjalne ostrza ze stali japońskiej wytwarzają paski w dwóch rozmiarach. Bezpieczny w użyciu: uchwyt ze stali nierdzewnej nie tylko zapewnia bezpieczne trzymanie warzyw, ale także chroni palce przed skaleczeniem. To akcesorium jest idealne dla miłośników warzyw.
- Do warzyw o maksymalnym rozmiarze Ø 6 cm.
- Szerokość krojonych pasków: 2x3 mm, 3,5x5 mm.
- W zestawie uchwyt ze stali nierdzewnej do ochrony palców i łatwego krojenia warzyw.
- Wymiary: Ø 9 cm x 21,5 cm.
- Ostrza wykonane z japońskiej stali.
- Materiał: wysokiej jakości stal nierdzewna, tworzywo sztuczne.
- Można myć w zmywarce.