- Skład zestawu
- Nóż do pizzy ze stali nierdzewnej - 1 szt;
kamień do pieczenia pizzy - 1 szt;
drewnianą łopatką - 1 szt.
- Nóż do pizzy ze stali nierdzewnej - 1 szt;
- Wymiary
- Drewnianą łopatką - 41 x 30.5 cm;
Kamień do pieczenia pizzy - 38 x 33 x 1.5 cm.
- Drewnianą łopatką - 41 x 30.5 cm;
- Kraj rejestracji marki
- Niemcy
- Waga, g
- 3700
- Zalecenia dotyczące pielęgnacji
- – Przed pierwszym użyciem należy przetrzeć powierzchnię kamienia ściereczką zwilżoną wodą.
– Pozostałości pieczonych potraw można usunąć nożem lub skrobakiem.
– W ramach regularnego czyszczenia można podgrzać kamień, wyczyścić go wełną stalową, a następnie umyć wodą z dodatkiem płynu do mycia naczyń.
– Przetrzeć łopatkę wilgotną ściereczką i zawiesić, aby wyschła. Pojawienie się na łopatce plam lub przebarwień nie ma wpływu na jej walory użytkowe (nie wolno moczyć jej w wodzie, ponieważ spowoduje to jej odkształcenie). Od czasu do czasu należy oczyścić łopatkę papierem ściernym.
– Nie smarować powierzchni kamienia do pizzy tłuszczem ani olejem.
– Kamień do pizzy powinien spoczywać na ruszcie piekarnika.
– Wsunąć ruszt wraz z kamieniem na najniższy poziom piekarnika.
- – Przed pierwszym użyciem należy przetrzeć powierzchnię kamienia ściereczką zwilżoną wodą.
- Gwarancja
- 24 miesiące oficjalnej gwarancji od producenta
- Opakowanie
- Pudełko kartonowe