Skład: wołowina 30% (mięso, płuca, serca, żołądki, wymiona), królik 25% (mięso, wątroba 12%), wieprzowina 20% (mięso, nerki, wątroba, przełyki), rosół, żurawina 4%, jaja 3%, substancje mineralne, olej lniany 0,2%, nasiona babki płesznik 0,2%.
Składniki analityczne: białko surowe - 12%, tłuszcz surowy - 6,5%, popiół surowy - 2,5%, włókno surowe - 0,8%, wilgotność - 77%, wapń - 0,3%, fosfor - 0,25%.
Dodatki: dodatki dietetyczne/kg:
Witamina D3 - 450 IU, Witamina E - 40 mg, Cynk (tlenek cynku) - 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) - 2 mg, Miedź (pentahydrat siarczanu miedzi (II)) - 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany, bezwodny jodan wapnia) - 0,3 mg.