Skład: wołowina 30% (mięso, płuca, serca, żołądki, wymiona), indyk 25% (serca, mięso, wątroba), wieprzowina 20% (mięso, wątroba, nerki, przełyki), rosół, jaja 3%, marchew 1,7%, ryż naturalny brązowy 1,2%, substancje mineralne, olej lniany 0,2%, nasiona babki płesznik 0,2%, bazylia suszona 0,01%.
Dodatki dietetyczne/kg: Witamina D3 – 450 IU, Witamina E – 40 mg, Cynk (tlenek cynku) – 30 mg, Mangan (tlenek manganu (II)) – 2 mg, Miedź (pentahydrat siarczanu miedzi (II)) – 0,4 mg, Jod (powlekany, granulowany, bezwodny jodan wapnia) – 0,3 mg.
Składniki analityczne: białko surowe – 12%, tłuszcz surowy – 6,5%, popiół surowy – 2,5%, włókno surowe – 0,8%, wilgotność – 78%, wapń – 0,3%, fosfor – 0,25%.