Chwilowo niedostępny
195,00zł
Opakowanie batoników proteinowych Olimp Protein Xplode Bar Vanilla 40 g x 25 sztuk (5901330094446)
Chwilowo niedostępny
195,00zł
Nie masz czasu na przygotowanie wartościowego posiłku po treningu? Sięgnij po Olimp Protein Xplode Bar! Szukasz pysznej fit przekąski, dzięki której zyskasz dodatkową energię w trakcie intensywnego dnia w pracy? Wybierz Olimp Protein Xplode Bar. A może lubisz podjadać słodycze, ale z uwagi na dietę musisz obejść się smakiem? Spróbuj Olimp Protein Xplode Bar! Idealny po treningu, w pracy, na wycieczce, wszędzie, gdzie jesteś i czujesz, że dopada Cię głód! Wysokobiałkowy baton Olimp Protein Xplode Bar to prawdziwa eksplozja smaku, białka, energii i błonnika. Za to z niską zawartością cukrów! Smacznego!
Olimp PROTEIN XPLODE BAR *Wysokobiałkowy baton (38% białka) o smaku waniliowym w czekoladzie (19%). Zawiera substancje słodzące. Z dodatkiem witaminy D, cynku i magnezu. Z niską zawartością cukrów. Z wysoką zawartością błonnika pokarmowego.
Składniki: 43% mieszanka białkowa [koncentrat białek mleka MPC, hydrolizat kolagenu, izolat białka sojowego, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), hydrolizowany gluten pszenny], 19% czekolada z substancją słodzącą [miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], substancje utrzymujące wilgoć – sorbitole, glicerol; polidekstroza, olej roślinny (słonecznikowy), maltodekstryna, emulgator – lecytyny (sojowe); sól, aromaty, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; substancja słodząca – sukraloza; barwnik – karoteny; diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion), cholekalcyferol – wit. D, tlenek magnezu. Czekolada: masa kakaowa minimum 53%.
Informacja o wartości odżywcze: na 100 g na porcję (baton 40 g)
#RWS – referencyjne wartości spożycia.
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z jaj, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), nasion sezamu, ryb.
Uwaga: spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Najlepiej spożyć przed: patrz białe pole. Warunki przechowywania: przechowywać i transportować w temperaturze poniżej 25°C. Chronić przed działaniem promieni słonecznych, nagłych zmian temperatury, zapachu lub wilgotności.