Suplement diety BG Labo Revellie Skin Q to unikalna kompozycja hydrolizowanego kolagenu rybiego Verisol F, koenzymu Q10 w formie wodorozpuszczalnej cząsteczki oraz witamin i minerałów, które pomagają zachować zdrową skórę.
Kolagen morski do picia wzbogacony koenzymem Q10 oraz witaminami i minerałami dla pięknej, jędrnej i młodej skóry: poprawa jędrności i elastyczności skóry, redukcja zmarszczek i oznak starzenia się skóry, ochrona komórek przez stresem oksydacyjnym.
Zalecana dzienna porcja do spożycia: 15 ml dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia. Suplement diety nie może być stosowany jako zamiennik zróżnicowanej diety.
Zawartość w 15 ml: Hydrolizowany kolagen rybi Verisol F 5000 mg; koenzym Q10 60 mg; witamina C 100 mg; cynk 5 mg; biotyna 2500 mcg; witamina A 800 mcg; selen 55 mcg.
Sposób użycia Revellie Skin Q: Przed użyciem mocno wstrząsnąć. Podawać za pomocą dołączonej do produktu miarki. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 miesiące (60 dni). Występowanie osadu w butelce jest zjawiskiem naturalnym.
Składniki Revellie skin Q: sok jabłkowy (45.7%) z zagęszczonego soku, hydrolizowany kolagen rybi Verisol F, koncentrat soku jabłkowego, substancja wypełniająca (ksylitol), kwas L-askorbinowy (witamina C), aromaty naturalne, wodorozpuszczalny koenzym Q10, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), glukonian cynku (cynk), palmitynian retinylu (witamina A), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu), L-selenometionina (selen), D-biotyna (biotyna).
Warunki przechowywania: w temperaturze poniżej 25°C, w suchym miejscu; w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 miesiące (60 dni).
Ostrzeżenia: Nie stosować w przypadku nadwrażliwości lub uczulenia na którykolwiek ze składników preparatu. Nie zaleca się stosowania preparatu dzieciom, kobietom w ciąży i karmiącym piersią. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Możliwe rozwarstwienie produktu jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.