Skarby Gai Kwas L-Askorbinowy z kapusty to suplement diety zawierający witaminę C w postaci kwasu L-askorbinowego pochodzenia naturalnego, pozyskanego z kapusty. Wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego i chroni komórki przed stresem oksydacyjnym.
Główne składniki aktywne
– Witamina C (kwas L-askorbinowy) – 1 000 mg (1 250% RWS).
Skład:
Kwas L-askorbinowy (100%).
Postać
Biały, drobny proszek.
Sposób użycia:
1 g proszku (1/2 miarki dołączonej do opakowania) 1 raz dziennie.
Proszek należy wsypać do szklanki wody lub soku i dokładnie wymieszać.
Najlepiej stosować rano lub 30 minut przed posiłkiem.
Informacje i ostrzeżenia
– Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
– Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
– Zrównoważony sposób żywienia oraz prowadzenie zdrowego trybu życia są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu.
– Nie stosować u osób mających predyspozycje do tworzenia kamieni nerkowych lub chorujących na kamicę nerkową.
– Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Pojemność: 270.0 g.
Brak opinii o produkcie
Podziel się swoją opinią jako pierwszy