Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Arginina - organiczny związek chemiczny zaliczany do grupy aminokwasów względnie egzogennych, który może naturalnie powstawać w ludzkim ustroju, jednak w ilościach, które nie zawsze są wystarczające do zaspokojenia potrzeb organizmu człowieka. Dlatego też substancję warto dostarczać do ustroju również z zewnątrz - wraz z pożywieniem lub w postaci suplementów diety. Argininę można znaleźć w produktach bogatych w białko, takich jak np. orzechy, produkty mleczne, mięso, ryby czy owoce morza, a także suche nasiona roślin strączkowych i pestki dyni. Arginina to aminokwas, który wraz z L-cytruliną i L-ornityną stanowi produkt pośredni w cyklu mocznikowym, a także substrat w syntezie tlenku azotu (NO) i podczas powstawania kreatyny.
UWAGA! Produkt charakteryzuje się gorzkim, nieprzyjemnym smakiem. Są to naturalne cechy sensoryczne produktu. Dobrym rozwiązaniem jest wymieszanie produktu w soku bądź spożycie proszku bezpośrednio popijając wodą lub sokiem.
W trosce o zdrowie naszych klientów, produkty przez nas wytwarzane poddawane są regularnym badaniom w niezależnym akredytowanym laboratorium, w celu zapewnienia i utrzymania najwyższej jakości.