Olej slonecznikowy Olvita Tłoczony na zimno 250 ml (5903111707965)

Dodaj opinię

Kod:  409462563

Olej slonecznikowy Olvita Tłoczony na zimno 250 ml (5903111707965)

Dodaj opinię

Kod:  409462563

18,60

Chwilowo niedostępny

1

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Olej slonecznikowy Olvita zimnotloczony nieoczyszczony wytłaczany jest ze starannie wyselekcjonowanych i przebadanych nieprażonych nasion słonecznika. Cechuje go typowy dla nasion słonecznika aromatyczny zapach i smak oraz żółty kolor.

Dzięki zastosowanej metodzie tłoczenia na zimno występujące w tym oleju kwasy tłuszczowe i witamina E pozostają w niezmienionej formie. Olej ten jest produktem naturalnym cechuje go wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych. Kolejne partie oleju mogą nieznacznie różnić się między sobą : kolorem, zapachem i smakiem. Są to cechy niemające wpływu na skład oleju. Pod wpływem niskiej temperatury z oleju mogą wytrącać się naturalne woski. Jest to zjawisko naturalne zależne od temperatury, w pełni odwracalne.

Zastosowanie: na zimno do bezpośredniego spożycia lub jako dodatek do pierogów, makaronów, pieczonych ziemniaków, maczania chleba, surówek, sałatek, dipów, past oraz zup.

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.