Szampon Joanna Vegan regenerujący z proteinami ze słodkich migdałów 300 ml (5901018019303)

Dodaj opinię

Kod:  416429058

Szampon Joanna Vegan regenerujący z proteinami ze słodkich migdałów 300 ml (5901018019303)

Dodaj opinię

Kod:  416429058

16,44

Dostępny

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Szampon regenerujący opracowany na bazie 97,5% składników pochodzenia naturalnego. Formuła szamponu skutecznie oczyszcza włosy, wzmacnia je i przywraca im witalność. Proteiny ze słodkich migdałów regenerują i wzmacniają włosy po zabiegach, odbudowują je, wygładzają i uelastyczniają. Szampon nie tylko dodaje włosom energii, ale także sprawia, że stają się bardziej odporne na nowe uszkodzenia.

Specyfikacja

Objętość
Kraj producenta
Skład
  • Aprobowane Przez Instytucje Certyfikujące Kosmetyki Naturalne, Składniki Syntetyczne Zabezpieczające Przed Utratą Jakości, Składniki Pochodzenia Naturalnego, Aqua, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Coconut Alkanes, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Lactic Acid, Olus Oil, Parfum, Potassium Sorbate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Benzoate, Tocopherol,

Kraj rejestracji marki
  • Polska
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.