Forma do pieczenia i zapiekania Staub okrągla czerwona 16 cm (40509-894-0)

Dodaj opinię

Kod:  423966249

Forma do pieczenia i zapiekania Staub okrągla czerwona 16 cm (40509-894-0)

Dodaj opinię

Kod:  423966249

208,00

Chwilowo niedostępny

Opis

Okrągła forma do pieczenia Staub o średnicy 16 cm, w kolorze wiśniowym. Pojemność 0,4 litra, wysokość 5 cm, waga 0,75 kg. Forma do pieczenia wykonana jest z żeliwa i pokryta na zewnątrz i wewnątrz podwójną warstwą emalii. Dwie poręczne rączki wokół krawędzi ułatwiają serwowanie potrawy. Naczynia Staub są wykonane z emaliowanego żeliwa. Żeliwo emaliowane to stop żelaza o wysokiej zawartości węgla, pokryty emalią na bazie szkła. Jest to jeden z najlepszych materiałów, który nie tylko zatrzymuje ciepło, ale także utrzymuje zimno. Zewnętrzna powłoka to 2 warstwy emalii, żeliwo, wewnętrzna powłoka to 2 warstwy czarnej emalii. Można myć w zmywarce. Naczynia Staub nadają się do wszystkich rodzajów kuchenek. Można używać w piekarniku. Upuszczenie naczynia na twardą powierzchnię może spowodować jego pęknięcie lub złamanie. Metalowe przybory kuchenne mogą uszkodzić naczynia. Unikaj nagłego nagrzewania i chłodzenia, nagłe zmiany temperatury mogą uszkodzić naczynia.

Specyfikacja

Materiał
Przeznaczenie
Średnica
Kształt
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.