NOWOŚĆ

Teksturyzujący spray do włosów Wella Eimi Ocean Spritz 150 ml (8005610588070)

Dodaj opinię

Kod:  428419394

Teksturyzujący spray do włosów Wella Eimi Ocean Spritz 150 ml (8005610588070)

Dodaj opinię

Kod:  428419394

38,68

Dostępny

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Spray teksturyzujący do włosów Wella Eimi Ocean Spritz to doskonały wybór dla osób poszukujących naturalnego, plażowego efektu stylizacji. Jego formuła oparta jest na wodzie i zawiera składniki, które pomagają nadawać włosom objętość, teksturę oraz trwałość.

Wystarczy rozpylić Eimi Ocean Spritz na suche lub wilgotne włosy, a następnie ugnieść je rękami, aby uzyskać pożądany plażowy styl. Spray nadaje włosom lekkość i naturalny wygląd, jednocześnie zapewniając ochronę termiczną przed działaniem wysokich temperatur. Dzięki zawartości składników teksturyzujących, takich jak chlorek sodu i siarczan magnezu, włosy nabierają objętości i wyrazistej struktury. Dodatkowo, panthenol działa nawilżająco i pielęgnująco, zapobiegając przesuszeniu włosów. Produkt nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego oraz został przetestowany dermatologicznie, co czyni go bezpiecznym dla skóry głowy i włosów.

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.