ALCE NERO Pulpa Pomidorowa BIO 500 g (8009004810686)

Dodaj opinię Kod:  389548794

ALCE NERO Pulpa Pomidorowa BIO 500 g (8009004810686)

Dodaj opinię Kod:  389548794

18,97

Chwilowo niedostępny

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

ALCE NERO Pulpa Pomidorowa BIO 500 g

SKŁADNIKI: pomidory pokrojone w kostkę* (96%), koncentrat pomidorowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS: Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 118 kJ / 28 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,9 g
w tym cukry - 4,6 g
Błonnik - 1.3 g
Białko - 1.6 g
Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
Kraj Producenta: Włochy

Specyfikacja

Waga
Kraj rejestracji marki
  • Polska
Kraj producenta
Zobacz wszystkie parametry →

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.