Mąka ryżowa El Granero Bio 500 g (8422584030105)

Dodaj opinię Kod:  409688163

Mąka ryżowa El Granero Bio 500 g (8422584030105)

Dodaj opinię Kod:  409688163

31,67

Dostępny

Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości. 

Opis

Mąka ryżowa El Granero Integral Bio jest idealnym zamiennikiem mąki pszennej i może być bezpiecznie spożywana przez osoby z celiakią, ponieważ nie zawiera glutenu. Zachowuje te same właściwości odżywcze co pszenica, z dodatkowymi zaletami ryżu. Jest to przyjemna i delikatna mąka ryżowa, która wzbogaca dobrze zbilansowaną dietę i może być mieszana z innymi mąkami. Jest zalecana dla wegan i wegetarian.

Mąka ta jest używana do przygotowywania niezliczonych potraw, zwłaszcza chleba, herbatników, ciasta, tamales, tortilli, makaronów, sajgonek, do zagęszczania sosów, bulionów itp. Zalecana jest do przyrządzania beszamelu lub owsianki. Idealny do przyrządzania tempury. Może być również używana do ciast i chleba poprzez zmieszanie jej z większą ilością mąki piekarniczej (żytniej, orkiszowej, kukurydzianej, pszennej itp.).

Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna 1411 kJ / 337 kcal;
Tłuszcz 1 g:
- w tym nasycone 0.001 g;
Węglowodany 78.3 g:
- w tym cukry 0 g;
Błonnik 0.9 g;
Białka 6.77 g;
Sól 0.025 g

Dodaj recenzję produktu

Oceń ten produkt
  • Źle
  • Słabo
  • Dobrze
  • Bardzo dobrze
  • Wspaniale
Wgraj filmik
Wgraj maksymalnie 5 filmików z Youtube

Dodaj zdjęcie

Przeciągnij pliki tutaj lub kliknij przycisk. Dodaj do 10 plików w formacie .jpg, .gif, .png, rozmiar pliku do 5 MB

Aby opublikować opinię, zaloguj się na swoje konto

W ciągu 7 dni roboczych opublikujemy Twoją opinię albo ją odrzucimy – jeżeli po weryfikacji uznamy, że opinia zawiera treści nielegalne lub niezgodne z Regulaminem zamieszczania opinii (punkt 3.9). Na przykład, odrzucamy opinie nieodnoszące się do opiniowanego Towaru, które mogą być obraźliwe, naruszające dobre obyczaje i prawa innych osób. O odrzuceniu opinii poinformujemy Cię na podany przez Ciebie adres e-mail, podając przyczyny odrzucenia opinii.