Fair Trade Krem z czerwonej fasoli kakaowy Bio 210
g
SKŁADNIKIwoda, fasola czerwona kidney* 23 %, cukier trzcinowy*, kakao* 5
%. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPISSkładniki wprowadzone do obrotu zgodnie ze standardami Fairtrade:
kakao, cukier. Ogółem: 45,2 %. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 538 kJ/128 kcalTłuszcz:
1.7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 22 gw tym
cukry: 18 gBłonnik: 3.6 gBiałko: 4,3 gSól: 0 g
UWAGIWytrącanie się wody na wierzchu jest procesem naturalnym nie
świadczy o złej jakości produktu.
INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.SZCZEGÓŁY
PRODUKTUBEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w
składnikach)WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKIWEGAŃSKI:
WEGAŃSKICERTYFIKAT BIO: jestCERTYFIKAT: FAIR TRADE