Wycofany z produkcji
Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Kreatyna Sport Definition The Mono 500 g Cytryna (5902811813679)
Wycofany z produkcji
Gwarancja. Ustawa o ochronie praw konsumentów nie przewiduje zwrotu tego produktu odpowiedniej jakości.
Sport Definition The Mono - najwyższej jakości monohydrat kreatyny w proszku, dobrze się rozpuszcza, a w postaci płynnej wchłania się jeszcze lepiej. Zadaniem kreatyny jest usprawnienie procesów energetycznych zachodzących w pracujących mięśniach. Ponieważ w towarzystwie formy fosforylowanej jest substratem dla wysokoenergetycznych cząsteczek ATP. Można zatem powiedzieć, że kreatyna realnie zwiększa wydolność fizyczną mięśni, zwłaszcza podczas intensywnych i kolejnych skurczów mięśni. Dlatego tak ważne jest, aby podczas treningu zachować jak najmniejsze odstępy między poszczególnymi seriami. Formuła preparatu zawiera również cenny dodatek w postaci witamin: B6, B12 oraz niacyny, których zadaniem jest dalsze wzmocnienie układu odpornościowego, usprawnienie metabolizmu homocysteiny oraz pobudzenie produkcji czerwonych krwinek. Ponadto przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego oraz zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Zalecany sposób użycia:
Zmieszać 1,5 miarki proszku (4 g) ze 150-200 ml wody lub soku pomarańczowego. Spożywać przed lub bezpośrednio po treningu.
Sport Definition The Mono - 500g
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja:
4 g (1.5 miarki)
Ilość porcji w opakowaniu:
125
Opakowanie:
500 g
Masa netto :
500.00 g
Wartość Odżywcza / Informacja Żywieniowa:
Na 4 g (1.5 miarki)
% RWS*
Witamina C
12 mg
15%
Niacyna
8 mg
50%
Witamina B6
1.4 mg
100%
Monohydrat kreatyny
3500 mg
-
w tym kreatyna
3080 mg
-
Składniki: monohydrat kreatyny 87,5 %, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, witamina C (kwas L-askorbinowy), niacyna (amid kwasu nikotynowego), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), barwnik (karoteny), substancja słodząca (sukraloza).
Może zawierać niezamierzoną obecność
pochodnych mleka, soi, zbóż zawierających gluten, jaj, orzechów ziemnych i innych orzechów.